IMG-5551.jpg
Jättestor.png
"Vårt gemensamma engagemang i barn- förde oss samman! " 
Hur Barnens Röst kom till

 

Vi har båda två jobbat länge med barn. Barn är vår passion och vi är förankrade i en stark övertygelse som bottnar i att barn ger oss vår mening. Då vi efter flera projekt tillsammans förenades i vårt gemensamma stora intresse för att lyfta och göra våra barn hörda, så kom idén att ge barnen en egen podcast.

Med Barnens Röst vill vi se till att barnen får uttrycka sina funderingar och känslor fritt,  tillsammans med lite vägledning och frågor från oss. Vårt syfte är att fånga barnens tankar och synsätt och förmedla dem på deras sätt. Äkta, avskalat och hela tiden väldigt kärleksfullt!

Om Kicki

 

Kicki är barnboksförfattare och bokcoach, har jobbat som journalist på radio och tidningar i Sverige och utomlands i 15 år och har en magisterexamen i Media- och Kommunikation. Hon har även varit gymnasielärare i 10 år och arbetat inom allt ifrån flygindustrin, hotell- och restaurangbranschen till sjukvården och olika guideföretag. Kicki driver idag kommunikationsföretaget Pallin Communication och jobbar för den internationella nätverksorganisationen och utbildningsplattformen Global Woman. 

Kuriosa: Kicki har haft ett extrajobb som Pelle Svanslös i Uppsala 

Om Sandra

 

Sandra är utbildad artist och skådespelare i grunden och jobbar professionellt som clown sedan 25 år tillbaka. Hon har även studerat barnpedagogik, barnlitteratur på Skrivarakademin, samt är utbildad inom TV journalistik.

2002 var hon med och startade upp Barnkanalen på SVT, och har därefter även varit programledare för TV 3 och Kanal 5. 

Genom åren har Sandra medverkat i många olika uppsättningar på teater scenen. Både som skådespelare och producent.

 

Hon driver idag eventbolaget KalasFix, hälsoföretaget SoulFitness och podcasten Motgångspodden.